God timing is perfect
2 februari 2026 - Delft, Nederland
We zijn een al een tijdje ontevreden over de leveringen van onze groothandel. En we besluiten eens bij andere groothandels te kijken. We komen in contact met Jhon, hij is een leuke vlotte vertegenwoordiger. Het overstappen naar een andere groothandel gaat niet 1,2,3. dat heeft tijd nodig. Verschillende afspraken volgen met Jhon. Hij gaat met ons door de productenlijsten die we afnemen bij de huidige horeca groothandel en hij laat zien welke producten hun daarvoor hebben.
Het proces duurt twee maanden, en als we aan het einde van de twee maanden komen heeft John een teleurstellende mededeling. Hij laat ons weten dat dit zijn laatste afspraak is met ons. Hij moet stoppen met werken. Het gaat niet meer. Hij heeft heel veel pijn en plast zwart. en zijn bloed waarde kloppen voor geen meter.
Inmiddels hebben we een band opgebouwd met John en laten we hem weten dat dit geen leven in vrijheid is en we vragen hem of we voor hem mogen bidden. Dat doen we kort en direct op kantoor we leggen onze handen op hem en spreken leven. Inmiddels is de service en de kwaliteit van de huidige groothandel waar we nog bij zaten met sprongen verbeterd. En is een overstap naar een andere groothandel eigenlijk niet meer nodig.
Een paar maanden later loopt John met zijn vrienden feestend voorbij ons terras. We vragen hem hoe het gaat. Hij verteld dat toen hij in het ziekenhuis aankwam de dokters en niets van begrepen. Bij een tweede bloedtest waren alle bloedwaardes weer helemaal normaal, het leek wel of de uitslagen door elkaar gehaald waren. Ook het zwart plassen en de pijnen waren direct gestopt.